Bingobonus 2022

Hitta den bästa bingobonusen för juni 2022 här och få mer pengar att spela för! Du kommer att stöta på en stor mängd Sverige-inriktade bingohallar online som delar ut generösa välkomstpaket till nya kunder. Det enda problemet är att hitta den rätta kampanjen för dig. Med vår aktuella lista av de bästa bingokampanjerna blir det enkelt.

Nedan finner du de bästa bingoerbjudandena till svenska bingohallar online.

mag glass

Hopps, inga bonusar hittades

Uppdatera Bonuslistan
hero-cutout
Som sett på

Dessa Kampanjer Ger Dig Mer Pengar

När det kommer till de bästa bingobonusarna har läsarna hos BonusFinder.com SV tur. Bingohallar online är obegripligt generösa när det kommer till att dela ut bonusar. Inte ens spelare av spelautomater får kampanjer som är så lönsamma som de vi bingospelare får.

Vi har listat allting ovanför: de bästa bonusarna som riktar sig specifikt till svenska spelare, bingobonusar där ingen insättning krävs, samt mycket mer.

Varför är bingohallar så generösa med sina välkomsterbjudanden? Det det beror framförallt på att bingospelare är väldigt lojala gentemot sin favoritbingosida. Bingosidor är väl medvetna om detta, och därför mer än glada att locka till sig nya spelare med kampanjer som fyller ett helt hav med extrapengar i den potentiella spelarens fickor.

De Olika Typerna Av Bingokampanjer

Som du ser ovan finns det många olika sorters bingokampanjer. Här är vår snabba guide för att hitta den som är rätt för dig.

Matchningsbonusar
Dessa kräver en insättning av riktiga pengar som de därefter kan matcha med mer pengar. Ett exempel är en 100 % bonus upp till 1 000 SEK. Då har man möjligheten att sätta in upp till 1 000 SEK, få en 100 % matchning av detta och plötsligt sammanlagt ha 2 000 SEK att spela för.

Gratisspelsbonus
Dessa är sällsynta, men en finns tillgänglig just nu hos Unibet. Gratisspelsbonusar tillåter dig att spela på sidans sektion för spel med riktiga pengar helt gratis – “spela gratis, vinn riktiga pengar”. Det är givetvis trevligt, minst sagt!

Bingobonus utan insättning
Dessa är en variant av de ovannämnda bonusarna. Här får du en viss mängd pengar – vanligtvis runt 50 – 100 SEK – och du får lov att spela med dem hur du vill. Ingen-insättnings-kampanjer blir alltmer sällsynta, men om det dyker upp någon kan du vara säker på att vi listar den här.

Kika på Villkoren och Reglerna

Bingosidor är naturligtvis inte intresserade av att ge bort stora summor pengar. Trots att de ger dig en chans att spela med mer pengar eller att vinna mer har de vissa villkor och regler som ser till så att folk inte enbart kan registrera sig, ta bonuspengarna och försvinna med dem.

Jämfört med andra gambling-spel kommer just bingobonusar med förhållandevis enkla villkor och regler. Så länge du bor i Sverige (vissa andra länder är begränsade) och skulle vilja spela bingo är det fritt fram.

För den som är intresserad finns här lite detaljinfo kring en typisk bingobonus. Dessa klausuler är från en av de största bingosidorna online:

  • Du kan inte göra något uttag av själva bonusen, utan enbart ta ut det som du vinner med bonusen.
  • Innan du gör ett uttag på dina vinster behöver du omsätta 2x din bonus + insättningsbelopp. Efter detta kan du göra ett uttag på vad du än vinner.
  • Du kan enbart köpa bingokort med bonusen. Alla andra spel (såsom spelautomater eller skraplotter) spelar du med din insättning.
  • Du får även en separat bonus för spelautomater, så att du kan glädjas av några free spins utöver gratis bingo.

Det var allt. Villkoren är varken komplicerade eller någonting att oroa sig för.

Även om bingobonusvillkor – särskilt vid de kampanjer som inte kräver en insättning – verkar enkla kan det finnas vissa begränsningar och gömd finstilt text. Kom alltid ihåg att se över villkoren och reglerna för erbjudanden innan du siktar på de stora vinsterna med riktiga pengar.

Svensk Bingo Online

Sverige gillas av internationella bingosidor, och svenska spelare har därför många roliga stunder att se fram emot.

Det finns fem viktiga saker som en bingohall behöver göra för att locka till sig svenska spelare:

  1. Svenska kronor: Sidan behöver ha stöd för att kunna spela i SEK
  2. Spel öppnar vid de rätta tidpunkterna: Multiplayer-bingospel behöver vara öppna och ha en stor mängd spelare under tidpunkterna då svenskar är online
  3. Mobilvänlig mjukvara: Det måste vara möjligt att spela med mobiltelefon eller platta
  4. Sverigevänliga betalningsmetoder såsom Neteller, banköverföring och/eller VISA/Mastercard
  5. Mer än bara bingo: Spelautomater, skraplotter…

Vi har försäkrat oss om att våra rekommenderade bingosidor uppfyller alla dessa krav.

Trots att nästan alla sidor uppfyller punkterna 1 och 3 är punkt 2 fortfarande en svår nöt att knäcka för några av de mindre speloperatörerna.

Trots att inte alla bingospelare chattar medan de spelar (vilket är helt okej… det finns inga krav på att chatta med andra spelare om du inte känner för det) gillar många att chatta en liten stund. Att chatta är inte någonting som man kan göra med sig själv (det är åtminstone ganska tråkigt…) så bingosidorna måste ha i åtanke att spelen inte kan köras baserat på enbart europeiska spelare, då spelare i exempelvis Kanada och USA fortfarande sover vi dessa tider.

Frågor Och Svar Om Att Spela Online

Är bingo online med riktiga pengar lagligt i Sverige?

Svenska lagar är väldigt slappa när det kommer till att spela för riktiga pengar på nätet. Bingo – samt alla andra spel där du kan satsa riktiga svenska kronor – är helt lagligt för alla svenska invånare över 18. Du kan vinna vilken bingojackpot som helst online eller offline, och njuta av pengarna samtidigt som du vet att de är lagliga vinster.

Var kan jag hitta fysiska bingohallar?

Det finns bingohallar över hela Sverige. En av de bästa listorna för att hitta en fysisk bingoarena nära dig är Gula Sidornas lista över bingohallar. Gula Sidornas guide täcker alltifrån stora städer till småsamhällen.

Hur regleras bingosidor?

De flesta bingosidor på nätet baseras internationellt, men vissa befinner sig faktiskt här i Sverige. De överses av de lokala spelmyndigheterna.

Spelregulatorerna håller ett öga på saker såsom ärliga kampanjer (inga överdrifter eller orättvisa villkor), snabba pengaöverföringar (inga överdrivna väntetider när man gör uttag) och helt enkelt rättvisa spel.

Bingosidorna som du hittar på den här sidan är licenserade och reglerade av följande myndigheter:

Kan jag spela bingospel gratis?

Detta är en av de där “det beror på”-situationerna. Många spelsidor har både gratis- och betalspel. Bingosidor har “simulerade” bingospel där du kan spela bingo själv. Dessa spel kan du alltid spela gratis. Sedan finns det multiplayer-spel där du kan spela med andra bingoentusiaster. För dessa måste man dock betala.

Hur kan jag spela för riktiga pengar?

För det första måste du välja en sida att spela på, och våra rekommendationer finns överst på sidan. När du väl har registrerat dig på sidan bör du använda Sverigevänliga betalningsmetoder för att överföra pengar. De bästa alternativen för detta är VISA/Mastercard eller banköverföring. Om du har turen på din sida och vinner kan du göra uttag med samma metoder.

Kan jag använda PayPal för att spela riktiga-pengar bingo?

Tyvärr inte. PayPal hanterar inte pengaöverföringar som har att göra med gambling. Överföring av pengar är dock inget problem, då du istället för Paypal kan välja VISA/Mastercard, banköverföring, Neteller, Skrill m.m. för att fylla på ditt bingokonto.

Kan jag spela bingo mobilt?

Ladda antingen ner någon av apparna från Google Play / Apple App Store eller ta dig till våra rekommenderade sidor ovan. De fungerar alla väl med både Android- och Apple-enheter, så oavsett om det skulle vara så att du har en Android-telefon eller en iPhone kan du alltid spela bingo, spelautomater och andra spel för riktiga pengar, var du än befinner dig.

När det kommer till specifika krav på mobilspelandet är bingo enkelt. Spelen ställer inte tunga krav på din telefon eller platta, så även en äldre modell fungerar väl att spela på. Detsamma gäller för din dataanslutning, så inget wifi, 4G eller ens 3G behövs då även långsamma dataanslutningar är nog.

Vilka andra spel kan jag spela för pengar på bingosidor?

Bingosidor har alltid spelautomater tillgängliga. Vanligtvis när du spelar online kan du spela på en spelautomat samtidigt som du spelar bingo. Spelet finns på din skärm (monitor eller telefon) vid sidan om ditt bingokort, så att du kan se båda två samtidigt.

Internet-baserade bingosidor brukar vara del av större spelföretag som har alla spel du kan tänka dig tillgängliga. För det mesta kan du spela på spelautomater, poker, Roulett och andra casinospel… Vad som helst, egentligen.

Kan jag spela många bingokort på samma gång?

Det exakta antalet beror på bingosidan du spelar på och den mjukvara den använder, men du kan alltid spela mer än ett kort på samma gång. Vanligtvis är det maximala antalet kort mellan 4 och 8. Auto-dauber ser till så att du inte missar några nummer. Du kan också ställa spelet på “auto-call” så att du inte missar att ropa ut en bingo.

Senast uppdaterad: 2020/09/14